SESASTAETE

15 sfeervolle appartementen in hartje Almelo

Met het gezellige centrum van Almelo op loopafstand is het comfortabel wonen in de Sesastaete. Lekker centraal gelegen, dus reuring direct om de hoek. Maar ook genieten van de rust in de ruimte en luxe van het appartement.

 

Sesastaete: waar geschiedenis en modern comfort samenkomen

Bijzonder trots zijn wij op de 15 ruime, luxe appartementen aan de Poulinkstraat in Almelo, die we samen met Linneman realiseerden. De naam, Sesastaete, ontleent het appartementencomplex aan de Sesafabriek, de voormalige kapok-, veren- en tricotfabriek die eerder op deze plek te vinden was.

De hoogwaardig afwerking van de Sesastaete staan garant voor een duurzame, luxe en veilige woonbeleving. De gasloze appartementen worden verwarmd door middel van een warmtepomp en vloerverwarming. Ze zijn voorzien van een royale living met een ruim balkon, een mooie open keuken, luxe badkamer en een eigen berging. De videofoon biedt een visuele toegangscontrole. Wel zo veilig.

 

Alles binnen handbereik

Met de stad op wandelafstand zijn de bewoners van de Sesastaete van alle gemakken voorzien. Supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, gezellige eetcafétjes op het Marktplein en de Koornmarkt en natuurlijk een uitgebreid aanbod aan winkels.

Voor fietsliefhebbers zijn er diverse fietsknooppunten in de buurt van waaruit de mooiste tochten door het prachtige Twentse landschap gemaakt kunnen worden.

 

Van der AA projectontwikkeling: “Wij maken bouwdromen waar”

Makelaar

Architect