Verbouw en renovatie

Verdient uw woning of bedrijfspand een make-over?

Een mooie aanbouw voor uw woning? Een bijkeuken, veranda, dakkapel, overkapping of garage? Zijn uw kozijnen, dakgoten of dakpannen aan vervanging toe? Wilt u uw bedrijfspand uitbreiden of weer helemaal opknappen en aan de eisen van deze tijd laten voldoen? Vertel ons uw wensen en we regelen het voor u. Snel en efficiënt. Niets is ons te gek.

De zekerheid van BouwGarant​

Bij de bouw van je nieuwe woning wil je zekerheid. Dat je krijgt wat is beloofd en dat alles voldoet aan de wet- en regelgeving. Ook bij de verbouwing, renovatie of verduurzaming van je bestaande woning wil je natuurlijk zeker zijn dat je  woning in goede handen is.

Bekijk onze referenties

Wat klanten vertellen

Wij zijn Van der AA.
Specialisten in verbouw
en renovatie.

Bij Van der Aa houden we niet van losse eindjes en gladde praatjes. We verbeteren en verfraaien uw huis of bedrijfspand, maken het duurzamer. Met verstand van zaken en oog voor detail. Precies zoals u dat voor ogen heeft. Of het nu gaat om een kleine renovatie of een grootschalig project, het draait om uw visie (waar we graag een vleugje Twentse nuchterheid aan toevoegen). Alles om uw wensen te vervullen.

Verbouwen is een grote stap, dus laten we u nooit in het ongewisse. We communiceren open en eerlijk, zodat u altijd weet waar we staan. Geen verrassingen achteraf, alleen maar goede resultaten. Geef uw woning of bedrijfspand de make-over die het verdient! Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan. Het is tijd voor een frisse start!