Utiliteitsbouw

Realistische visie en slimme aanpak voor efficiënte bedrijfspanden

In Twente koesteren we onze tradities, maar we omarmen ook vernieuwing. Bij van der Aa combineren we het beste van beide werelden. We gebruiken moderne technologieën en duurzame materialen om efficiënte en milieuvriendelijke utiliteitsgebouwen te bouwen, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Als u op zoek bent naar een bouwpartner die resultaten levert, vertrouw dan op ons vakmanschap en onze passie voor bouwen.

Bekijk onze referenties

Wat klanten vertellen

Wij zijn Van der AA.
Bouwers van bedrijfshallen
en kantoorpanden.

Bedrijfspanden zijn meer dan alleen stenen en cement. Dat weet u en dat weten wij. Het zijn plekken waar gewerkt wordt en dromen worden nagejaagd. Elk utiliteitsgebouw bouwen we dan ook met alle zorg en toewijding die het verdient. Onze kracht ligt in onze eenvoud. We beloven geen luchtkastelen, maar leveren solide resultaten. Onze nuchtere benadering van utiliteitsbouw gaat gepaard met jarenlange ervaring en een oog voor detail. We werken samen met onze klanten, luisteren naar hun visie en zorgen ervoor dat deze visie tot leven komt. In elk project dat we aanpakken.

We zijn er trots op dat we de verwachtingen van onze klanten keer op keer overtreffen en streven ernaar om dat ook voor uw project te doen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen uw utiliteitsbouwdromen kunnen waarmaken.