Woningbouw

Landelijk, klassiek of modern. Wij bouwen uw droomwoning.

Daarvoor zoekt u een bouwbedrijf met kennis en ervaring, vakmensen die uw wensen begrijpen. Bouwers met een nuchtere en slimme kijk op bouwen. Van der Aa is dat bouwbedrijf!

Wij zorgen ervoor dat uw droomwoning werkelijkheid word. Of het nu een schilderachtige landelijke villa, een tijdloos klassiek huis of juist een strakke moderne woning betreft, uw ideale huis is onze focus.

De zekerheid van BouwGarant​

Bij de bouw van je nieuwe woning wil je zekerheid. Dat je krijgt wat is beloofd en dat alles voldoet aan de wet- en regelgeving. Ook bij de verbouwing, renovatie of verduurzaming van je bestaande woning wil je natuurlijk zeker zijn dat je  woning in goede handen is.

Bekijk onze referenties

Wat klanten vertellen

Wij zijn Van der AA.
Bouwers van
droomwoningen.

Wij bouwen al ruim 40 jaar woningen. Droomwoningen wel te verstaan, want alles draait om uw woondromen. Wonen zoals u dat wenst, wij regelen het. ‘Onmogelijk’ is een woord dat wij zelden in de mond nemen. Als nuchter, eigentijds bouwbedrijf bouwen we duurzame, degelijke woningen die een leven lang meegaan.

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek, zodat we uw dromen en ideeën kunnen verkennen en uw droomhuis tot leven kunnen brengen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Uw nieuwe thuis begint hier.